Jön az agrárium csúcseseménye, az Agrárszektor Konferencia

Jön az agrárium csúcseseménye, az Agrárszektor Konferencia

agrarszektor.hu
December 9-10-én rendezi meg az idén a Portfolio Csoport az agrárium csúcseseményének számító siófoki Agrárszektor Konferenciát. A kétnapos rendezvény egyedülálló módon nyújt tájékozódási és üzleti lehetőséget az agrárium szereplői számára.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Kilencedik alkalommal rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát, amely a hazai agrárium egyik legrangosabb szakmai eseményének számít. A kétnapos rendezvénynek december 9-10-én a siófoki Hotel Azúr ad otthont.

Jön az agrárium csúcseseménye, az Agrárszektor Konferencia!

December 9-10-én rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát, amely ma a hazai agrárium csúcseseményének számít. A kétnapos rendezvény napirendre tűzi azokat a legaktuálisabb és legforróbb témákat, amelyek döntően befolyásolják az agrárgazdasági szereplők üzleti-gazdálkodási tevékenységének eredményességét. A konferencia egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről, emellett napirendre veszi a legfontosabb szabályozási változásokat is. A résztvevőknek lehetőségük nyílik networkingre és kapcsolatépítésre is, és az esemény színvonalát rangos szakmai díjátadó is emeli. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, jöjjön el a Portfolio Agrárszektor Konferenciára december 9-10-én.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia célja, hogy olyan naprakész információkat nyújtson, amelyeket a résztvevők felhasználhatnak eredményes gazdálkodási és üzleti döntéseikhez. Az esemény egyedülálló módon kínál átfogó tájékozódási lehetőséget az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről, emellett napirendre veszi a legfontosabb szabályozási változásokat is.

A rendezvény két napján az államigazgatási és üzleti szféra csúcsvezetői tartanak előadásokat, illetve vesznek részt a legaktuálisabb témákról szóló kerekasztal-beszélgetésekben. A résztvevőknek lehetőségük nyílik networkingre és kapcsolatépítésre is, és az eseményen a Portfolio - rangos szakmai zsűri döntse alapján - nyolc kategóriában átadja az év legjobb agrárgazdasági teljesítményeiért járó díjakat is.

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - hasznos és naprakész információkat nyújt. A rendezvény részleteiről a portfolio.hu weboldalon tájékozódhat.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 19. 11:33